Aanmelden

 

Praktijk Grip biedt behandeling aan volwassenen in het kader van de Generalistische Basis GGZ (BGGZ). De BGGZ is bedoeld voor mensen met lichte tot matig ernstige psychische problemen. Als gezondheidszorgpsycholoog behandel ik daarin vrij kortdurend. 

Om voor vergoeding in aanmerking te komen heeft de praktijk een verwijsbrief nodig van uw huisarts of medisch specialist. Deze kunt u zelf meenemen naar het eerste gesprek, of uw huisarts of medisch specialist kan deze rechtstreeks naar de praktijk sturen. Het is daarom aan te raden eerst contact met uw huisarts of medische specialist op te nemen, voordat u een eerste afspraak maakt met Praktijk Grip. Uiteraard mag u altijd contact opnemen als u alvast vragen heeft.

Als uw huisarts of medisch specialist de verwijsbrief rechtstreeks naar Praktijk Grip heeft gestuurd, zal ik contact met u opnemen voor het maken van een eerste afspraak. In alle andere gevallen kunt u zichzelf aanmelden door het contactformulier in te vullen of een email te sturen naar info@praktijk-grip.nl Tijdens de eerste afspraak vraag ik u om een geldig identiteitsbewijs en verzekeringsbewijs te laten zien.

Informatie voor verwijzers is hier te vinden.