Wie ben ik

Mijn naam is Thérèse van Beek en ik ben werkzaam als gezondheidszorgpsycholoog in mijn eigen praktijk. In 2005 ben ik afgestudeerd als orthopedagoog en in 2006 als psycholoog aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Direct na mijn afstuderen ben ik aan het werk gegaan binnen mijn vakgebied en heb ik in de loop der jaren ervaring opgedaan met uiteenlopende psychische problemen bij mensen van verschillende leeftijden. De laatste jaren ben ik vooral werkzaam geweest binnen de GGZ, gericht op mensen met een gehoorbeperking en /of  tinnitus (oorsuizen) met bijkomende psychische problematiek.

Naast mijn werk ontwikkel ik mij met veel plezier verder binnen in mijn vakgebied. Na het behalen van de basisopleiding voor psycholoog en orthopedagoog heb ik de opleiding tot GZ psycholoog gevolgd in Nijmegen. Verder heb ik diverse opleidingen op het gebied van EMDR afgerond en beschik ik over de registratie ‘EMDR Europe Practitioner’. EMDR Europe Practitioner is een titel die in Europees verband wordt toegekend aan mensen van wie is vastgesteld dat zij in staat zijn EMDR in alle facetten te beheersen. Daarnaast heb ik verschillende cursussen gevolgd op het gebied van cognitieve gedragstherapie, schematherapie en wandelcoaching.

In 2018 heb ik de keuze gemaakt om voor mijzelf te beginnen. Ik ben ontzettend trots op Praktijk Grip en ik heet je dan ook van harte welkom binnen de Praktijk. Behandeling binnen de praktijk is in overleg ook mogelijk in het Engels of met behulp van een Gebarentolk.